Ο κλέψας του κλέψαντος....γεια σας παλιοκλεφταρέοι!

Αντί να σας κλέβει το κράτος , κλέφτετο εσείς .
Έλληνες , αν είστε δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , ξεκινήστε από σήμερα τον δεκάλογο ,που θα ρίξει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση και θα κάνει να όλους τους πολιτικούς να στεφτούνε ότι υπάρχει και λαός και όχι ιθαγενείς .

1 . Μην ζητάτε και μην εκδίδετε αποδείξεις , γιατί το 25 % πηγαίνει στις τσέπες των πολιτικών .
2 . Οι επιχειρήσεις να προσλαμβάνουν αδήλωτους υπαλλήλους .
3 . Οι εργοδότες να πάψουν να πληρώνουν εισφορές στο ΙΚΑ .
4 . Οι εργοδότες να μην αποδίδουν πραγματικό , αλλά πλασματικό ΦΠΑ .
5 . Αν σας εκβιάσουν εφοριακοί υπάλληλοι υπάρχει και ο νόμος του Σωκράτη! .
6. Μπείτε μέσα στις πολυεθνικές αλυσίδες ,να κλέψετε και να φύγετε αρνούμενοι οποιονδήποτε έλεγχο ,κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας ακουμπήσει .
7. Να ξέρετε ότι οι αστυνομικοί είναι με το μέρος σας σε οποιονδήποτε.... απαλλωτρίωση .
8 . Οι δημόσιοι υπάλληλοι λειτουργοί , κ. λ. π. , κάντε άρνηση εργασίας , δουλέψτε όσο νομίζετε ότι αξίζει ο μισθός σας .
9 . Σπάστε κάθε πολιτικό ρουθούνι που θα βρεθεί μπροστά σας .
10. Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα , συνασπισμένοι πάρτε τον έλεγχο της επιχείρησης απαγοφιλάρετε τον βιομήχανο και την οικογένεια του και όλοι μαζί δουλέψετε συνδιοικούντες .
Σημείωση : Ήδη μια νέα μέρα χαράζει για τους ιθαγενείς του τόπου .

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει όλοι να κανουμε πράξη οσα γράφει ή καυλώνει η πουτσάρα μας για να δούμε επιτέλους μια άσπρη μέρα.......

Ανώνυμος είπε...

Να κι ένας που προτείνει πραγματικά και ουσιαστιά μέτρα.
Φίλε πρόσεχε μη σε βρούν και γίνεις νέος Γκιόλιας.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως είμαι μαζί σου και εφαρμόζω καθημερινά ακόμη περισσότερα

Ανώνυμος είπε...

Ωχ φιλαράκο αφού το ξέρεις ότι στη Ρεμουλελλάδα τα τζάκια δύσκολα το βάζουν κάτω.Είναι σαν τη λερναία ύδρα,κόβεις ένα κεφάλι εμφανίζονται 5.Πρόσεχε φιλαράκο γιατί δεν υπάρχει δημοκρατία πια σε αυτή τη χώρα,την κατάργησε ο ΓΑΠ με συνοπτικές διαδικασίες και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι,έτσι όλοι κινδυνεύουμε και εσύ που τα λες χύμα περισσότερο.Θα μου πεις να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια δε πάει,τί προτείνεις.Προτείνω μαζική συμμετοχή πλήθος λαού σε κάθε πόλη και χωριό αντιστεκόμενοι ειρηνικά σε κάθε δραστηριότητα όποια κι αν είναι αυτή.Αν μπορούσαν 2 και πλεον εκατομμύρια να συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα και ταυτόχρονα σε όλες τι ςμεγάλες πόλεις με απίτηση να παραιτηθούν και να αποσύρουν τα μέτρα και το μνημόνιο της ντροπής και του αίσχους για κάθε ελεύθερο έθνος που δε το τιμά θα ήταν μια καλή απάντηση,έτσι για να μην υπάρξουν ταραχές και αίμα.Αν και όλα τα παρακρατικά θα μπουν σε εφαρμογή από τους ιδιους ώστε να φοβηθεί ο κόσμος και αν μην αντιδρά.