Έλληνες

Έλληνες

από την Ελλάδα , Έλληνες πακιστανοί , Έλληνες αλβανοί , Έλληνες μαύροι, Έλληνες βούλγαροι, Έλληνες ρώσοι κτλ.

Ξεσηκωθείτε ενάντια στον κοινό εχθρό της χώρας μας , της Ελλάδος μας , που δεν είναι άλλος από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , την κυβέρνησης του Παπανδρέου , και του Δ .Ν .Τ .

με το οποίο υπέγραψε το μνημόνιο ,

τη σεξουαλική πράξη απόδοσης χρημάτων στην οικογένεια Παπανδρέου , κλέβοντας τον μόχθο μας και την πατρίδα μας .

Έλληνες της Ελλάδος , από όπου και αν ήρθατε

στις 8 Οκτωβρίου 2010 συγκεντρωθείτε όλοι έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας και την Βουλή , ειρηνικά απαιτώντας τον εξοστρακισμό του Παπανδρέου και του Δ .Ν .Τ .

Αν η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν είναι ξεκάθαρη και υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ και το Δ .Ν .Τ . , τότε πάρτε τον νόμο στα χέρια σας , ξυλοκοπήστε δικαστές , κυβέρνηση και βουλευτές, χωρίς όμως να καταστρέψετε κάτι από την Ελλάδα μας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά ο Μασντέλης δεν προφυλακίζεται. Και οι δικαστές ζουν ανάμεσά μας και κανένα παλικάρι δε βρίσκεται να τους δολοφονήσει και κατακρεουργήσει.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑΟΥ είπε...

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. &Ι ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ- ΕΞΕΓΕΡΣΗ. ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ , ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ : "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.09.2010 ΩΡΑ : 6.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΠΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΟΛΩΝΟΥ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΒΥΡΩΝΑ, ΔΑΦΝΗΣ, Ν. ΙΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ-ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ-ΑΠΛΥΤΟΥΣ-ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ & ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΑΓΟΥΝ, ΛΑΘΡΟΠΕΡΙΘΑΛΠΤΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΑΣΙΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ, ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ (Η ΔΕΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ)

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
(ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ, ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ Ή ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ,
ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΣΔΟΕ, ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΠ.ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Ο Λ Ο Υ Σ !!!